TROBADA ARXIPRESTAL DE LA SEGARRA AL SANTUARI DE FÀTIMA (

TROBADA ARXIPRESTAL DE LA SEGARRA AL SANTUARI DE FÀTIMA (TÀRREGA) AMB MOTIU DE LA CELEBRACIÓ DEL J U B I L E U

__________________________________________________________________

CRÒNICA

VEURE EL REPORTATGE GRÀFIC

Crònica del Jubileu Arxiprestal

Diumenge passat, dia 11 de març, a mitja tarda, totes les carreteres del nostre Arxiprestat de la Segarra anaven cap al Santuari de Fàtima de Tàrrega, ja que de la majoria de les ciutats, viles i pobles del nostre voltant, sortien en autocar o cotxes particulars dirigint-se a la nostra Trobada Arxiprestal.

Com si fos un Congrés, se’ns va penjar al coll una cartolina consistent en una estampa de la Mare de Déu de Fàtima amb una bonica oració. No era un congrés sinó que fou una assemblea on vam poder fer algunes preguntes, demanar explicacions, demanar que millorin certes coses i suggerir activitats o solucions. La quantitat de respostes rebudes junt amb el poc temps disponible va fer que sols se’n llegissin a l’atzar unes quantes, això sí, pregant que s’estudiarien totes i que encara tenim temps de fer-ne més posant-les a les Caixes d’Ajuda a l’Església o bé donant-les directament al capellà.

La gran assistència (unes 250 persones) i la quantitat de respostes que es van donar donen fe de l’interès que va despertar aquesta Trobada Arxiprestal. Si hi afegim que molts, al acabar, van manifestar el desig de fer més trobades com aquesta, tot això és un exponent del clima de devoció, espiritualitat, unió entre tots, solidaritat i festa que es va viure en aquesta tarda-vespre memorable.

A l’agraïment a tots els assistents, hi volem afegir també al Capellà de Santuari Mn. Joan Carreres, a les Monges de Clausura del Monestir de l’Amor Diví, a la Permanent del Consell de Pastoral Arxiprestal i a les nostres corals. Els seus cants des del Cor, van ajudar a que tots els fidels cantessin amb una qualitat que feia molts anys que no s’havia sentit en aquest santuari.

La Festa va acabar amb una missa molt viscuda i participada.

Tot compartint un tall de coca i mistela abans d’anar cap a casa, vam haver de lamentar una greu caiguda d'una persona de Sant Guim de Freixenet per qui preguem i desitgem una plena i ràpida curació.